وي ادامه داد: هنر فراتر از مهارت است و هنرمندان علاوه بر وديعهاي که خداوند به آنها عطا کرده تنها مهارت کسب ميکنند.
نعيمايي با اشاره به اينکه بي شک تاريخ هر دورهاي را هنرمندان رقم ميزنند، اظهار داشت: اگر هنرمندان را از هر دوره تاريخي حذف کنيم به طور حتم باستان شناسان و تاريخ دانان از ثبت وقايع تاريخي باز ميمانند.
اين هنرمند پيشکسوت تأکيد کرد: بر اساس نقشي که اين هنرمندان در انتقال مفاهيم هر دوره ايفا ميکنند، حمايت و نگاه ويژه مسئولان از آنها ضروري به نظر ميرسد.
وي تصريح کرد: فعاليت بيش از 200 رشته صنايعدستي نشان از زنده بودن هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين مرز و بوم دارد.
هنرمند برگزيده خوشنويسي کشورمان افزود: با وجود فعاليت تعداد قابل قبولي از هنرمندان در اين عرصه، رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي کمتر در مراکز آموزشي مورد توجه قرار ميگيرد.
نعيمايي با بيان اينکه تعداد مراکز آموزشي صنايعدستي در سطح کشور چندان چشمگير نيست، گفت: با وجود رشدي که در آموزش عالي صنايعدستي در سالهاي اخير شاهد بوديم، اما هنوز نقصها و کمبودهايي در اين بخش نيز وجود دارد.
به گفته وي از مدتي پيش موضوع ارزشيابي هنرمندان و تعيين سطح فعاليت آنها آغاز شده که به جد نقش موثري در اعتلاي جريان فرهنگي و هنري کشور دارد.
اين هنرمند خوشنويش در ادامه اظهار داشت: اميدواريم با فراهم کردن امکان حضور هنرمندان بيشتر در مراکز آموزشي با هدف توسعه و ترويج هنرهاي سنتي و صنايعدستي به تلاش و همت آنها بيش از پيش ارج نهيم.
وي خاطرنشان کرد: به طور تقريبي 90 درصد هنرمنداني که مدرک درجه يک هنري دارند داراي سبک و شيوهاي خاص در توليد هستند که به نظر ميرسد آينده درخشاني را براي هنر کشور رقم بزنند.
111/
انتهای پیام/